Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Διακόπτης τοίχων KNX κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Stacey

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618138349857

WhatsApp : +8618138349857

Free call
Guangdong Daming Laffey Electric Co., Ltd.

Guangdong Daming Laffey ηλεκτρική Co., ΕΠΕ.

  • Guangdong Daming Laffey Electric Co., Ltd.
  • Guangdong Daming Laffey Electric Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Έξυπνο Laffey Αριθμός Υπαλλήλων: 300~400
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: < 10%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή
Έξυπνο Laffey, η Guangdong Daming Laffey πλήρους ονόματος «ηλεκτρική Co., ΕΠΕ», είναι η οδήγηση και ο σύγχρονος κατασκευαστής του διακόπτη και των υποδοχών, με 2 τοποθετημένο Guangdong βάση provice κατασκευής, 20000 τετρ.μέτρα σε Shunde, πόλη Foshan, Guangdong, 70000 τετρ.μέτρα σε Xinxin, πόλη Yunfu.
 
Ο έξυπνος διακόπτης επιτροπών KNX, Zigbee, RS485, το I/O και διακόπτης & η υποδοχή υψηλών σημείων ο μηχανικός είναι το κύριο προϊόν έξυπνου Laffey για το σπίτι, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά κτήρια.
 
Έχουμε 5000 περιπτώσεις προγράμματος μέχρι τώρα, και έχουμε κάνει προγράμματα 100 προγραμμάτων ξενοδοχείων και 1000 προγράμματα βιλών κάθε χρόνο τουλάχιστον. Έχουμε εστιάσει να αναπτυχθούμε των επιτροπών διακοπτών υψηλών σημείων, την κατασκευή, και την υποστήριξη των κύριων ευφυών προϊόντων & των λύσεων οικοδόμησης, να στοχεύσουμε να είμαστε ο άριστος κατασκευαστής επιτροπών διακοπτών στον κόσμο και ελπίδα να είμαστε ο άριστος συνεργάτης σας στον τρόπο στην επιτυχία σας.
 
 
 
Ιστορία

Guangdong Daming Laffey η ηλεκτρική Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2010. Η κύρια επιχείρηση εστιάζει στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των διακοπτών και των προϊόντων υποδοχών.

 

Το 2011, το υλικό γυαλιού εφαρμόστηκε στην επιτροπή του διακόπτη για πρώτη φορά, και η τοπ τεχνολογία της εξαιρετικά-άσπρης κοπής ακρίβειας γυαλιού κρυστάλλου επεξεργασίας υιοθετήθηκε, η οποία ήταν στην πρώτη γραμμή στην Κίνα.

 

Το 2012, έξυπνο Laffey κέρδισε το πρώτο πρόγραμμα ξενοδοχείων από την έναρξή του, το ξενοδοχείο Changhe στην επαρχία Guangxi. Στο ίδιο χρόνο, ανέλαβε το πρώτο πέντε αστέρων πρόγραμμα ξενοδοχείων, χαρακτηρίζοντας την είσοδο Rafi μέσα σε την αγορά υψηλών σημείων και ένα νέο ταξίδι.

 

Με τη συνεργασία των διάφορων τμημάτων της επιχείρησης, έχουμε αναπτύξει και έχουμε προωθήσει διαδοχικά τις επιτροπές αφής γυαλιού, πλαίσια μετάλλων και άλλες μορφές, που καλύπτουν KNX, Zigbee, RS485, τις ξηρές επαφές και άλλα προϊόντα.

 

Από τότε, η ομάδα της επιχείρησης έχει αυξηθεί συνεχώς, όχι μόνο για να ικανοποιήσει τη ζήτηση εγχώριας αγοράς, αλλά και έχει εξαγάγει σε πολλές υπερπόντιες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία, τη Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, κ.λπ.

 

Το 2018, επένδυσε βαριά Guangdong Xinxing για να χτίσει μια βάση παραγωγής που καλύπτει μια περιοχή περίπου 70.000 τετραγωνικών μέτρων, θέτοντας στερεά θεμέλια για το σφαιρικό στρατηγικό σχεδιάγραμμα της επιχείρησης.

Υπηρεσία

1. Το επαγγελματικό τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης ελέγχει την ποιότητα του προϊόντος: συμπεριλαμβάνων από την εμφάνιση, υλικό, χρώμα στη χρήση των συστατικών στο προϊόν.

 

2. Επαγγελματικό τμήμα Ε&Α: Εάν έχετε προσαρμόσει τις ανάγκες για τα προϊόντα, θα κάνουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

 

3. Εάν έχετε προσαρμόσει τις ανάγκες για τη γραφική παράσταση και το κείμενο του προϊόντος, μπορείτε να παρέχετε σε μας το σχέδιο σχεδίου. Εάν δεν έχετε ένα τελικό σχέδιο ούτε μια παρόμοια εικόνα, μην ανησυχήστε, θα προτείνουμε μερικές επιλογές για σας, και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε το καλύτερο.

 

4. Οι πωλήσεις μας θα δώσουν τακτικά προσοχή στην πρόοδο της διαταγής, εάν θέλετε να ξέρετε τις λεπτομέρειες παραγωγής της διαταγής σας, pls αίσθηση ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με.

 

5.Provide επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων: Εάν να έχοντας τις αμφιβολίες για τη χρήση του προϊόντος ή υπάρχει ένα ποιοτικό πρόβλημα με το προϊόν, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε σε σας μια λύση.

Η ομάδα μας

Είμαστε επαγγελματική ομάδα, έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς, το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής έχει τους δομικούς μηχανικούς και τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς, καθώς επίσης και ένα επαγγελματικό τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης και το τμήμα μεταπωλήσεων.

 

Είμαστε μια αφιερωμένη ομάδα, που εστιάζει στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των διακοπτών και των υποδοχών και των σχετικών προϊόντων.

 

Είμαστε πεπειραμένη ομάδα, και το επαγγελματικό προσωπικό πωλήσεων φέρνει τις καλύτερες λύσεις και την εμπειρία στους πελάτες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας