Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Διακόπτης τοίχων KNX κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Stacey

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618138349857

WhatsApp : +8618138349857

Free call

Έξυπνη Laffey KNX λύση ξενοδοχείων επιτροπής έξυπνη

May 31, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη Laffey KNX λύση ξενοδοχείων επιτροπής έξυπνη

Όλο και περισσότερες ξενοδοχεία υψηλών σημείων, κατοικημένες και εμπορικές ιδιοκτησίες χρησιμοποιούν τους διακόπτες έξυπνου Laffey. Τα αντιπροσωπευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν το κτήριο CCTV, το δρόμο του Πεκίνου Manhe MAHA Xiaoyun Νο 8, το διαμέρισμα κεντρικών υψηλών σημείων ιρλανδικών αγελάδων Qianhai, το διαμέρισμα υψηλών σημείων χερσονήσων Sanya Banshan, το κρύσταλλο Lanxuan Hangzhou Binjiang, τη Γροιλανδία Huajiachi Νο 1, το κεντρικό W ξενοδοχείο Suzhou, Hunan W το ξενοδοχείο, κ.λπ.

 

 

Έξυπνο Laffey παίρνει τις ανάγκες πελατών ως ιδέες του προσανατολισμού και ολοκλήρωσης ανάπτυξης προϊόντος, και παρέχει στους πελάτες τις αποκλειστικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα διάφορα σενάρια χρήσης και τις γενικές ενισχυτικές απαιτήσεις, θα αναπτύξουμε τις αποκλειστικές ευφυείς επιτροπές διακοπτών λειτουργίας ελέγχου, τις υποδοχές και τα ενισχυτικά ενσωματωμένα προϊόντα για τους πελάτες. Ενσωματώστε τα έξυπνα προϊόντα και τα αρχιτεκτονικά διαστήματά μας τέλεια για να βοηθήσετε και να ενισχύσετε τις σταδιοδρομίες των πελατών μας.

 

Από την άποψη των έξυπνων ξενοδοχείων, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών τις ενσωματωμένες λύσεις, δημιουργία των πληρέστερων έξυπνων λειτουργικών ενοτήτων επιτροπής υλικού και διακοπτών, που εξοπλίζονται με τις περιεκτικές και διαφορετικές ανάγκες. Τα τυποποιημένα προϊόντα KNX είναι μια σημαντική ενότητα που η επιχείρησή μας αυτήν την περίοδο σθεναρά προωθεί. Μπορούν να συνδεθούν ή να χρησιμοποιηθούν από κοινού με τους ενεργοποιητές KNX, τις πύλες, τους αισθητήρες, κ.λπ. για να διαμορφώσουν ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου ξενοδοχείων για να παρέχουν στα ξενοδοχεία και τους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη Laffey KNX λύση ξενοδοχείων επιτροπής έξυπνη  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη Laffey KNX λύση ξενοδοχείων επιτροπής έξυπνη  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη Laffey KNX λύση ξενοδοχείων επιτροπής έξυπνη  2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας